Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 16:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 18:00
  • Za08:30 - 16:00 Nu open!
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Ootmarsum folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Ootmarsum

Welkoop Ootmarsum
(2) recensies

Logo Welkoop Ootmarsum
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Ootmarsum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

G.A.van den Berg 21-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Ootmarsum is voor mij een winkel waar ik alles wat ik nodig heb kan vinden , het assortiment is ruim, zeer uitgebreid en divers. Het personeel is deskundig ,vriendelijk en zeer hulpvaardig. Ook voor bloemen en planten is er vol op keuze , ook voor boeketten of bloemstukken is er keuze genoeg. Verder is er voldoende parkeer gelegenheid ,en een ruime entree van de winkel ,ook met een scootmobiel kun je er naar binnen. Verder alle lof.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

G.A. van den Berg 19-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Ootmarsum is goed bereikbaar , voldoende parkeerplaatsen. Assortiment is zeer groot en heel divers. Personeel is vriendelijk , kundig en heel behulpzaam. Ook voor bloemen en planten is er keuze voldoende. Ik ben er zeer tevreden over.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Ootmarsum?

Meer over Welkoop Ootmarsum

Welkoop Ootmarsum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ootmarsum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Ootmarsum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ootmarsum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Ootmarsum draaien: 0541-291232. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Ootmarsum is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!