Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zo11:00 - 16:00
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Anna Paulowna folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Anna Paulowna

Welkoop Anna Paulowna
(1) recensie

Logo Welkoop Anna Paulowna
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Anna Paulowna

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Piet 15-03-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Namens de Dierenvoedselbank Den Helder wil ik Welkoop Anna Paulowna bedanken voor de sponsering van 3 zakken dierenvoeding .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Anna Paulowna?

Meer over Welkoop Anna Paulowna

Welkoop Anna Paulowna is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Anna Paulowna, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Anna Paulowna is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Anna Paulowna? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Anna Paulowna draaien: 0223-532884. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Anna Paulowna is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!