Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Welkoop Gendringen
(2) recensies

Logo Welkoop Gendringen

Recensies Welkoop Gendringen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Henk van Veldhuizen 10-03-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik heb klompen gekocht voor mijn moestuin , geweldig geholpen , super blij
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

snoekie 09-09-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

verry bad
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Gendringen?

Meer over Welkoop Gendringen

Welkoop Gendringen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Gendringen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Gendringen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Gendringen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Gendringen draaien: 0315-640585. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Gendringen is gemiddeld met een 2.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!