Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zogesloten
Welkoop Zevenhuizen

Welkoop Zevenhuizen
(3) recensies

Logo Welkoop Zevenhuizen
 • Noordelijke Dwarsweg 96
 • 2761GD Zevenhuizen
 • 0180-633233
 • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Zevenhuizen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

wilfred van der Kooij 10-04-2013

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum bezocht nadat ik via deze site naar een adres had gezocht. Gezellig centrum, heel overzichtelijk makkelijk te bereiken en hulpvaardig personeel. Het centrum licht niet in de buurt van mijn woonadres, maar ik zal er zeker vaker naar toe gaan. Het is zeer de moeite waard. (een tip: koffie met een koek zou lekker zijn)-
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Hans Weerheim 09-04-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie complete winkel vrindelijke bediening en de prijzen zijn goed, ga zo door dan blijven de klanten vanzelf komen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

anita 28-12-2011

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom hier wekelijks voor voer voor mijn dierne. het is ene zee gezellige winkel waar ik graag komt. erg schoon en klant vriendlijk. Mij raken ze voorlopig niet kwijt en ga er zo weer heen om spullen voor me paard te kopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Zevenhuizen?

Meer over Welkoop Zevenhuizen

Welkoop Zevenhuizen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zevenhuizen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zevenhuizen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zevenhuizen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zevenhuizen draaien: 0180-633233. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zevenhuizen is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!