Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Hasselt

Welkoop Hasselt
(1) recensie

Logo Welkoop Hasselt
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Hasselt

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

R ter Wee 25-10-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Nadat de eerste druivenstokken die mijn zoon van zijn zakgeld bij elkaar had gespaard het helaas niet deden dit voorjaar hebben we nieuwe gekregen en jawel .......zelfs al een trosje aan deze nieuwe gegroeid !. Mijn zoon glunderde erover bij zijn eerste oogst . Wat een service dat mag ook wel eens gezegd , bedankt !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Hasselt?

Meer over Welkoop Hasselt

Welkoop Hasselt is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hasselt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Hasselt is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hasselt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Hasselt draaien: 038-4771933. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Hasselt is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!