Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 20:00
  • Di09:00 - 20:00
  • Wo09:00 - 20:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Wieringerwerf
(2) recensies

Logo Welkoop Wieringerwerf
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Wieringerwerf

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

L. Blom 28-11-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ruim assortiment en overzichtelijk, je wordt vriendelijk en adequaat geholpen, een prettige omgeving.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anja 27-03-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Welkoop Wieringerwerf heeft een uitgebreid assortiment. De winkel is overzichtelijk ingericht. De service is uitstekend. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men is altijd bereid je te helpen. Kwaliteit en prijs is prima. Kortom een mooie winkel waar je voor bijna alles terecht kunt. Zowel voor binnen als voor buiten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Wieringerwerf?

Meer over Welkoop Wieringerwerf

Welkoop Wieringerwerf is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wieringerwerf, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Wieringerwerf is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wieringerwerf? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wieringerwerf draaien: 0227-606760. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Wieringerwerf is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!