Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Ommen

Welkoop Ommen
(1) recensie

Logo Welkoop Ommen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Ommen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Marianne 15-08-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

De welkoop in Ommen is voor mij echt een super winkel! ze verdienen zeker weten een dikke 10!! waarom: Als ze iets in de aanbieding hebben en dit niet meer in de winkel op voorraad is dan regelen hun dat je het alsnog voor de aanbiedingsprijs krijgt! en ook het personeel daar is altijd vriendelijk en behulpzaam, menig winkel kan en mag hier zeer zeker een voorbeeld aan nemen!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Ommen?

Meer over Welkoop Ommen

Welkoop Ommen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ommen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Ommen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ommen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Ommen draaien: 0529-451382. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Ommen is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!