Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten

Welkoop Klarenbeek
(1) recensie

Logo Welkoop Klarenbeek

Recensies Welkoop Klarenbeek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

C.Lagendijk 18-03-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuke winkel, goed geholpen als amateur tuinman.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Klarenbeek?

Meer over Welkoop Klarenbeek

Welkoop Klarenbeek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Klarenbeek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Klarenbeek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Klarenbeek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Klarenbeek draaien: 055-3011207. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Klarenbeek is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!