Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 21:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Hoogeveen

Welkoop Hoogeveen
(1) recensie

Logo Welkoop Hoogeveen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Hoogeveen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

john johan otten 06-02-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ben benieuwd of er ook acties zijn op tuinplanten van laag goed nar hooggoed.ben bezig met mijn voortuin en dat gaat zeker lukken en er mooi uit zien dit voorjaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Hoogeveen?

Meer over Welkoop Hoogeveen

Welkoop Hoogeveen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hoogeveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Hoogeveen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hoogeveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Hoogeveen draaien: 0528-235310. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Hoogeveen is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!