Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Vries

Asserstraat 9
Vries, 9481BM

0592-541234 klantenservice@welkoop.nl

Bent u op zoek naar de openingstijden van Welkoop Vries in Vries? Dan zit u hier goed! Welkoop Vries is een vriendelijke tuincentrum in Drenthe en is gevestigd in het centrum van Vries.

Bij Welkoop Vries in Drenthe hebben ze verstand van tuin en dier. Dat merkt u meteen als u de winkels binnenloopt. Een groot assortiment aan groot en klein gereedschap, planten, zaaigoed en bloembollen, ze hebben alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van de tuin.

Ook de (huis)dieren komen aan bod bij Welkoop Vries, zowel voor voeding, verzorging als voor advies kunt u bij Welkoop in Vries terecht. Een breed assortiment, deskundig advies en service die nét een stapje verder gaat.

Hieronder treft u de actuele openingstijden aan van Welkoop Vries in Vries. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Vries.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Vries?
  • Maandag08:30 - 18:00
  • Dinsdag08:30 - 18:00
  • Woensdag08:30 - 18:00
  • Donderdag08:30 - 18:00
  • Vrijdag08:30 - 20:00
  • Zaterdag08:30 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

aj engels 2015-10-09 10:51:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik zie prachtige plaatjes van planten en bomen de mooie kleuren van dit seizoen.ik heb my net aangemeld voor de nieuwsbrief.ik verheug my er op om te kyken en te lezen.ik hoop dat de site veel leuks brent.ik wens jullie als tuinwinkel heel veel plezier in het werk en geniet er van..m.v.gr.mv.aj.engels op een mooie en goede toekomst allemaal
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena