Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Vries

Welkoop Vries

Logo Welkoop Vries

Recensies Welkoop Vries

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

aj engels 09-10-2015

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik zie prachtige plaatjes van planten en bomen de mooie kleuren van dit seizoen.ik heb my net aangemeld voor de nieuwsbrief.ik verheug my er op om te kyken en te lezen.ik hoop dat de site veel leuks brent.ik wens jullie als tuinwinkel heel veel plezier in het werk en geniet er van..m.v.gr.mv.aj.engels op een mooie en goede toekomst allemaal
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Vries?

Meer over Welkoop Vries

Welkoop Vries is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Vries, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Vries is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Vries? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Vries draaien: 0592-541234. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Vries is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!