Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00 Nu open!
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Welkoop Bathmen

Welkoop Bathmen
(1) recensie

Logo Welkoop Bathmen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Bathmen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

JJ Hamdorff 15-02-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Echt een winkel met medewerkers die verstand van zaken hebben. En ook alles uit de kast trekken om je de juiste antwoorden te geven als ze dat zelf even niet weten. Klant is er koning, zelfs de aankoop word naar je auto gebracht als dat noodzakelijk is! Bij actie producten wordt het besteld indien even het niet meer voorradig is, en krijg je het als nog voor de actieprijs Top! Ik haal daar graag mijn artikelen voor de tuin ,kleding of gereedschap.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Bathmen?

Meer over Welkoop Bathmen

Welkoop Bathmen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Bathmen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Bathmen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Bathmen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Bathmen draaien: 0570-541541. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Bathmen is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!