Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Zelhem
(1) recensie

Logo Welkoop Zelhem

Recensies Welkoop Zelhem

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

jan stap 01-02-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn winkel, de Welkoop Zelhem bied mij alles wat ik uit hun assortiment nodig heb. Men kent mij en ik wordt met aandacht begeleid! De prijzen lijken mij alleszins redelijk. Kom er graag! Jan Stap Doetinchem.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Zelhem?

Meer over Welkoop Zelhem

Welkoop Zelhem is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zelhem, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zelhem is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zelhem? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zelhem draaien: 0314-621238. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zelhem is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!