Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Didam
(3) recensies

Logo Welkoop Didam

Recensies Welkoop Didam

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

jan S 15-06-2015

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag 15-06-2015 terug geweest voor een paar rubberen laarzen kort model die na 2 maanden zijn gescheurd. Bij aankomst werk ik geholpen door een dame op leeftijd die mij wees op een bonnetje van de aankoop. Die had ik niet meer helaas en vertelde dat ook, wie bewaart nu na 2 maanden de bonnetjes van laarzen die verder prima lopen? De dame in kwestie had totaal geen oog voor het probleem maar alleen voor de bon. Ik vertelde dat er ook nog zoiets als service was, maar daar had deze dame geen boodschap aan. Heb zojuist het hoofdkantoor in Ede gebeld over deze klacht, waar ik zeer netjes te woord ben gestaan en het probleem heeft voorgelegd. De man in kwestie zou contact opnemen met het filiaal in Didam om voor een schappelijke regeling te zorgen. Maar ook het hoofdkantoor kreeg een negatief bericht dat het filiaal in Didam alleen met bonnen werkt, anders is het gewoon pech voor de klant. Eindconclusie ga gewoon naar de Intratuin in Duiven daar krijg je wel de prima service..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joop van Wijk 22-04-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat me tegenstaat, dat al bel ik vele malen op verschillende tijdstippen, de telefoon niet wordt opgenomen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

rhesseling 17-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

konijn gekocht, helaas gaat t beestje na 1mnd dood en krijgen we er eentje vergoed, het tweede konijn 8uur in huis dood, hok schoongemaakt met chloor, toen water en toen allesreiniger.weer water en toen het droog was de konijnen erin gezet, zeggen dati dood ging door chloorstoffen,terwijl het buiten is schoongemaakt en het andere konijn wat erbij in zat heeft t wel overleefd, die had (geluk)geen konijn meer vergoed, en personeel reageerde zelfs een beetje boos.heb nu ergens anders een gezond konijn gekocht voor meer geld wie wel gezond is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Didam?

Meer over Welkoop Didam

Welkoop Didam is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Didam, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Didam is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Didam? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Didam draaien: 0316-228820. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Didam is gemiddeld met een 2.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!