Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Didam

Parallelweg 17
Didam, 6942EJ

0316-228820webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Voor de openingstijden, koopzondagen en reclamefolder van tuincentrum Welkoop in Didam bent u hier aan het juiste adres! Heeft Welkoop in Didam geen koopzondag dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag bij u in de regio. De openingstijden van Welkoop in Didam staan hieronder weergegeven onder het kopje openingstijden. Breng snel een bezoek aan dit prachtige tuincentrum in Gelderland en verwen uzelf met mooie tuinartikelen!

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Didam?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

jan S 2015-06-15 13:56:00

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Vandaag 15-06-2015 terug geweest voor een paar rubberen laarzen kort model die na 2 maanden zijn gescheurd. Bij aankomst werk ik geholpen door een dame op leeftijd die mij wees op een bonnetje van de aankoop. Die had ik niet meer helaas en vertelde dat ook, wie bewaart nu na 2 maanden de bonnetjes van laarzen die verder prima lopen? De dame in kwestie had totaal geen oog voor het probleem maar alleen voor de bon. Ik vertelde dat er ook nog zoiets als service was, maar daar had deze dame geen boodschap aan. Heb zojuist het hoofdkantoor in Ede gebeld over deze klacht, waar ik zeer netjes te woord ben gestaan en het probleem heeft voorgelegd. De man in kwestie zou contact opnemen met het filiaal in Didam om voor een schappelijke regeling te zorgen. Maar ook het hoofdkantoor kreeg een negatief bericht dat het filiaal in Didam alleen met bonnen werkt, anders is het gewoon pech voor de klant. Eindconclusie ga gewoon naar de Intratuin in Duiven daar krijg je wel de prima service..
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Joop van Wijk 2014-04-22 13:25:46

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat me tegenstaat, dat al bel ik vele malen op verschillende tijdstippen, de telefoon niet wordt opgenomen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

rhesseling 2012-12-17 18:12:56

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

konijn gekocht, helaas gaat t beestje na 1mnd dood en krijgen we er eentje vergoed, het tweede konijn 8uur in huis dood, hok schoongemaakt met chloor, toen water en toen allesreiniger.weer water en toen het droog was de konijnen erin gezet, zeggen dati dood ging door chloorstoffen,terwijl het buiten is schoongemaakt en het andere konijn wat erbij in zat heeft t wel overleefd, die had (geluk)geen konijn meer vergoed, en personeel reageerde zelfs een beetje boos.heb nu ergens anders een gezond konijn gekocht voor meer geld wie wel gezond is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena