Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Hengelo (Ov)

Welkoop Hengelo (Ov)
(3) recensies

Logo Welkoop Hengelo (Ov)
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Hengelo (Ov)

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Dick Zuiderduin 08-04-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Fijn filiaal. Je wordt welkom geheten en voelt je klant. Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers/sters. Parkeren geen probleem. Klachten worden voortvarend opgelost. Oh ja overtollige kleding kun je er ook kwijt:) Resumerend een fijne winkel waar ik graag naar toe ga als ik iets nodig heb, Ik kan deze winkel een ieder aanbevelen. Er is volledig aandacht voor de klant. Ik ben geen aandeelhouder, geen medewerker maar een doorsnee klant die hier zijn ervaring neerzet. Ga er gewoon eens heen en je zult zien dat mijn ervaringen worden bevestigd. Veel succes en ga vooral door op de ingeslagen weg Welkoop Hengelo.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A de Jong 26-02-2015

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Op 24 Febr. 2015 bij de kassa gevraagd naar : Thomas Slakkenmeel. Ook bij navraag bij het andere personeel wist niemand daar (in Hengelo) wat dat artikel betekende. Men had dat niet en men wist ook niet waarvoor je dat kon gebruiken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mengerink 25-05-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik vind het een leuke winkel. Goede acties. Fijn personeel, goed advies en een hele nette winkel. Ga zo door.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Hengelo (Ov)?

Meer over Welkoop Hengelo (Ov)

Welkoop Hengelo (Ov) is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hengelo (Ov), Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Hengelo (Ov) is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hengelo (Ov)? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Hengelo (Ov) draaien: 074-2501435. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Hengelo (Ov) is gemiddeld met een 3.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!