Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 20:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:30 - 18:00
  • Di08:30 - 18:00
  • Wo08:30 - 18:00
  • Do08:30 - 18:00
  • Vr08:30 - 20:00 Nu open!
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Wekerom folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Wekerom

Logo Welkoop Wekerom

Recensies Welkoop Wekerom

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:
Wat vindt jij van Welkoop Wekerom?

Meer over Welkoop Wekerom

Welkoop Wekerom is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wekerom, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Wekerom is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wekerom? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Wekerom draaien: 0318 - 46 16 45. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Wekerom is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!