Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 20:00
  • Vr08:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Zwaagdijk-Oost

Welkoop Zwaagdijk-Oost
(2) recensies

Logo Welkoop Zwaagdijk-Oost
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Zwaagdijk-Oost

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H. Bernard 28-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen zaterdag (26-3) bij Welkoop Zwaagdijk een fraaie kunstmeststrooier op rubberen wielen gekocht voor 119 euro . Bij het monteren op 1e paasdag dacht ik een onderdeel te missen, maar door prima hulp van de Welkoop-medewerker was dit euvel op 2e paasdag snel opgelost. Een domper was wel dat ik nu op de site van Welkoop zag dat vandaag (2e paasdag) een korting van 20% op een artikel wordt gegeven. Dat had ik graag afgelopen zaterdag willen horen!! Mijn totale beoordeling zou anders een stuk hoger liggen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W.F.Portier 27-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn bevindingen van Welkoop Zwaagdijk oost. Personeel: Vriendelijk en zeer hulpvaardig. Artikelen: keurig gerangschikt en duidelijk te vinden en ruime keuze. Klantservice: Niets over te klagen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Zwaagdijk-Oost?

Meer over Welkoop Zwaagdijk-Oost

Welkoop Zwaagdijk-Oost is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zwaagdijk-Oost, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zwaagdijk-Oost is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zwaagdijk-Oost? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zwaagdijk-Oost draaien: 0228 - 56 71 15. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zwaagdijk-Oost is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!