Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 18:00
  • Di08:00 - 18:00
  • Wo08:00 - 18:00
  • Do08:00 - 20:00
  • Vr08:00 - 18:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Zwaagdijk-Oost folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Zwaagdijk-Oost

Welkoop Zwaagdijk-Oost
(2) recensies

Logo Welkoop Zwaagdijk-Oost
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Zwaagdijk-Oost

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

H. Bernard 28-03-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Afgelopen zaterdag (26-3) bij Welkoop Zwaagdijk een fraaie kunstmeststrooier op rubberen wielen gekocht voor 119 euro . Bij het monteren op 1e paasdag dacht ik een onderdeel te missen, maar door prima hulp van de Welkoop-medewerker was dit euvel op 2e paasdag snel opgelost. Een domper was wel dat ik nu op de site van Welkoop zag dat vandaag (2e paasdag) een korting van 20% op een artikel wordt gegeven. Dat had ik graag afgelopen zaterdag willen horen!! Mijn totale beoordeling zou anders een stuk hoger liggen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W.F.Portier 27-03-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mijn bevindingen van Welkoop Zwaagdijk oost. Personeel: Vriendelijk en zeer hulpvaardig. Artikelen: keurig gerangschikt en duidelijk te vinden en ruime keuze. Klantservice: Niets over te klagen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Zwaagdijk-Oost?

Meer over Welkoop Zwaagdijk-Oost

Welkoop Zwaagdijk-Oost is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zwaagdijk-Oost, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Zwaagdijk-Oost is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zwaagdijk-Oost? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Zwaagdijk-Oost draaien: 0228 - 56 71 15. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Zwaagdijk-Oost is gemiddeld met een 4.1 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!