Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00 Nu open!
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:30
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Houten folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Houten
(1) recensie

Logo Welkoop Houten

Recensies Welkoop Houten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mw MJT Geurts 03-05-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik heb laatst een paar tuinstoelen gekocht bij welkoop in houten ,die naar huis vervoerd moesten worden daar ik geen auto bezit en dit op de fiets moest doen zei ik , dat zal moeilijk gaan maar de verkoopster vroeg mijn adres en zei ik kom de stoelen tussen zes uur en half zeven wel even langs brengen dat vind ik een geweldige service en ik ben hier erg blij mee alsnog hartelijk bedankt !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Houten?

Meer over Welkoop Houten

Welkoop Houten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Houten, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Houten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Houten? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Houten draaien: 030-6350264. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Houten is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!