Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Houten

Standerdmolen 16
Houten, 3995AA

030-6350264webshop@agriretail.nl

Beoordeling

De naam Welkoop zegt het al: bij dit tuincentrum doe je een goede koop! De vestiging van dit tuincentrum in Houten in de provincie van Utrecht heeft vaak aanbiedingen en zelfs speciale kortingsavonden voor klanten met een klantenpas. Dat is dus extra leuk winkelen voor dierbenodigdheden, planten en bloemen, snoeigereedschap, kweektafels, tuindecoratie, bemesting, regenmeters, bestrijdingsmiddelen, kook & bakproducten en meer. Maar ook op de workshops kun je met deze pas korting krijgen. Welkoop Houten heeft een groot en veelzijdig assortiment aan zaden en bloembollen om zelf je eigen moestuinplanten of perkplanten te kweken.

Daarnaast heeft Welkoop ook een webshop met een uitgebreid assortiment van maar liefst 9000 producten die je online kunt bestellen en afhalen of laten bezorgen. Gemakkelijker kan het dus niet. Maar het is natuurlijk leuker om hieronder te kijken op welk tijdstip je langs kunt gaan bij het tuincentrum in Houten. Heeft dit tuincentrum geen koopzondag maar vind je het wel belangrijk dat een tuincentrum een koopzondag heeft, zoek dan een tuincentrum met koopzondag op de speciale pagina van tuincentra met koopzondagen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Houten?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 20:30
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Mw MJT Geurts 2014-05-03 12:33:25

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik heb laatst een paar tuinstoelen gekocht bij welkoop in houten ,die naar huis vervoerd moesten worden daar ik geen auto bezit en dit op de fiets moest doen zei ik , dat zal moeilijk gaan maar de verkoopster vroeg mijn adres en zei ik kom de stoelen tussen zes uur en half zeven wel even langs brengen dat vind ik een geweldige service en ik ben hier erg blij mee alsnog hartelijk bedankt !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena