Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Oosterwolde folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Oosterwolde

Welkoop Oosterwolde
(1) recensie

Logo Welkoop Oosterwolde
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Oosterwolde

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Petra 07-12-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel tevreden; super goede medewerkers die je altijd graag helpen met de zware zakken paardenvoer naar de auto te brengen, veelal prima adviezen geven en gewoon heel aardig zijn. De winkel ziet er altijd toppie uit! De ruiterspullen zouden m.i. wel wat vaker vernieuwd kunnen worden, zeker nu de paardenwinkel in ons dorp ook al gesloten is.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Oosterwolde?

Meer over Welkoop Oosterwolde

Welkoop Oosterwolde is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Oosterwolde, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Oosterwolde is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Oosterwolde? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Oosterwolde draaien: 0516-520777. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Oosterwolde is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!