Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za08:30 - 17:00
  • Zogesloten
Reclamefolder Welkoop
Welkoop Staphorst folder

Welkoop mag zich, met meer dan 100 tuincentra verspreid over Nederland, met recht de grootste tuinketen van Nederland noemen. Met zoveel vestigingen is het natuurlijk goed te begrijpen dat er scherpe prijzen kunnen worden bedongen bij leveranciers en dat staat dan weer mooi in vetgedrukte prijzen voor u aangegeven in de reclamefolder van Welkoop!

Welkoop Staphorst

Welkoop Staphorst
(1) recensie

Logo Welkoop Staphorst
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Staphorst

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Roelofje Witte 29-01-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

na vernieuwing veel netter en goede bediening veel soorten voeding zowel voor honden als katten en andere dieren. ook heel veel keuze in tuin planten, en kleding' hele nette winkel mag er graag even rond snuffelen en dan de vrijheid die je krijgt en de goede bediening van het personeel wees er zuinig op wat je hebt. dus geef ik deze wlkoop in staphorst een 9 dit hebben ze echt verdient groetjes roelie
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Staphorst?

Meer over Welkoop Staphorst

Welkoop Staphorst is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Staphorst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Staphorst is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Staphorst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Staphorst draaien: 0522-461218. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Staphorst is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!