Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Heerenveen

Jousterweg 16
Heerenveen, 8447RH

0513-625115webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Bent u op zoek naar de openingstijden van Welkoop Heereveen in Heereveen? Dan bent u hier op het goede adres! Naast een groot assortiment planten, struiken en bomen voor in uw tuin kunt u bij  Welkoop Heereveen in Heereveen ook terecht voor bollen en zaden, potten en bakken, maar ook voor tuinelementen, kerstartikelen en dierbenodigdheden bent u welkom. Welkoop Heereveen in Friesland heeft een ruime parkeergelegenheid. Hieronder treft u de actuele openingstijden van  Welkoop Heereveen. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Heereveen.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Heerenveen?
  • Maandag09:00 - 21:00
  • Dinsdag09:00 - 21:00
  • Woensdag09:00 - 21:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 21:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag12:00 - 17:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

j de grooot 2016-10-28 13:40:00

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

et is een mooie winkel en goede produkten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ruud Hollander 2016-05-24 06:49:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Toen ik heel recentelijk uw bedrijf bezocht, zag ik tot mijn verbazing en verontwaardiging nog immer het door zijn pootjes gezakte konijntje, zich met grote moeite voortschuivend over een paar vierkante meter synthetische vloerbedekking. Dit kan niet, dit mag niet voorkomen bij een zichzelf respecterend bedrijf voor plant en dier, welk een voorbeeld moet zijn van hoe men met dieren moet omgaan. Het is duidelijk dat hier een dierenarts naar om moet kijken, hier moet m'n niet zelf mee aanmodderen. En als het diertje zich weer wat kan redden laat het dan de rest van zijn leventje slijten op een boerderij. Behandel een dier als vriend, niet als slaaf. Dat laatste geldt ook voor alle beestjes die in uw winkel, opgesloten in hokjes moeten wachten op een eventuele baas of bazin. die wellicht nooit zal komen. Het is niet nodig en mens- en dieronwaardig. Moderne apparatuur kan de klant in kleur en beweging tonen wat u kunt bestellen en dus leveren. Loop voorop, niet achter!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrie Bakker 2012-05-17 10:05:54

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijn tuincentrum met een breed assortiment. In het voorjaar is er een ruime keuze in bollen en zaden en naast de planten voor de moestuin kunnen we ook de vijver onderhouden met de artikelen en planten van de Welkoop. In het najaar doen we weer leuke ideeën op voor de feestdagen. Voor de huisdieren kunnen we grote verpakkingen voer kopen. Ook heerlijk dat er bakproducten verkocht worden. De winkel is ruim opgezet en overzichtelijk. Voor de kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals kleurwedstrijden en workshops bijv. hoe om te gaan met je kitten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena