Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 21:00
  • Di09:00 - 21:00
  • Wo09:00 - 21:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 18:00
  • Zo12:00 - 17:00
Welkoop Heerenveen

Welkoop Heerenveen
(3) recensies

Logo Welkoop Heerenveen
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Heerenveen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

j de grooot 28-10-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

et is een mooie winkel en goede produkten
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ruud Hollander 24-05-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Toen ik heel recentelijk uw bedrijf bezocht, zag ik tot mijn verbazing en verontwaardiging nog immer het door zijn pootjes gezakte konijntje, zich met grote moeite voortschuivend over een paar vierkante meter synthetische vloerbedekking. Dit kan niet, dit mag niet voorkomen bij een zichzelf respecterend bedrijf voor plant en dier, welk een voorbeeld moet zijn van hoe men met dieren moet omgaan. Het is duidelijk dat hier een dierenarts naar om moet kijken, hier moet m'n niet zelf mee aanmodderen. En als het diertje zich weer wat kan redden laat het dan de rest van zijn leventje slijten op een boerderij. Behandel een dier als vriend, niet als slaaf. Dat laatste geldt ook voor alle beestjes die in uw winkel, opgesloten in hokjes moeten wachten op een eventuele baas of bazin. die wellicht nooit zal komen. Het is niet nodig en mens- en dieronwaardig. Moderne apparatuur kan de klant in kleur en beweging tonen wat u kunt bestellen en dus leveren. Loop voorop, niet achter!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrie Bakker 17-05-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een fijn tuincentrum met een breed assortiment. In het voorjaar is er een ruime keuze in bollen en zaden en naast de planten voor de moestuin kunnen we ook de vijver onderhouden met de artikelen en planten van de Welkoop. In het najaar doen we weer leuke ideeën op voor de feestdagen. Voor de huisdieren kunnen we grote verpakkingen voer kopen. Ook heerlijk dat er bakproducten verkocht worden. De winkel is ruim opgezet en overzichtelijk. Voor de kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals kleurwedstrijden en workshops bijv. hoe om te gaan met je kitten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Heerenveen?

Meer over Welkoop Heerenveen

Welkoop Heerenveen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heerenveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Heerenveen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heerenveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Heerenveen draaien: 0513-625115. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Heerenveen is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!