Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:30 - 17:30
  • Di08:30 - 17:30
  • Wo08:30 - 17:30
  • Do08:30 - 17:30
  • Vr08:30 - 17:30
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Welkoop 's-Heerenhoek
(1) recensie

Logo Welkoop 's-Heerenhoek

Recensies Welkoop 's-Heerenhoek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Richard van Bremen 05-05-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

uitstekende winkel. Prima winkel met overzichtelijk aantal spullen. Wat ze hebben is van een goede kwaliteit. Voordeel is dat je niet lang hoeft te zoeken (er is als het ware een voor selectie gemaakt van kwaliteit poducten ). Ik ga er regelmatig naartoe. Personeel is goed aanspreekbaar en behulpzaam. Prettig en overzichtelijk. Een aanrader wat mij betreft. Richard van Bremen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop 's-Heerenhoek?

Meer over Welkoop 's-Heerenhoek

Welkoop 's-Heerenhoek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in 's-Heerenhoek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop 's-Heerenhoek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zeeland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in 's-Heerenhoek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop 's-Heerenhoek draaien: 0113 - 35 16 51. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop 's-Heerenhoek is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!