Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Welkoop Soest

Torenstraat 16
Soest, 3764 CM

035-6012953webshop@agriretail.nl

Beoordeling

Welkoop Soest, een tuincentrum in Soest, is een kleinschalig tuincentrum gelegen in een sfeervolle winkelstraat en heeft een uitgebreid assortiment. Alles wat je nodig hebt voor in de tuin en voor je dier kun je in dit tuincentrum vinden. Denk aan kruiwagens, tuinverlichting, tuinbeelden, vogelhuisjes, meststoffen, bloembollen- en zaden, potgrond en tuinaarde, perkplanten, graszoden, diervoeding en meer. In dit tuincentrum is ook een dierenarts aanwezig, een paardendekenwasservice, weegservice voor jouw hond, je kunt je tuinmachines en tuingereedschap laten onderhouden, materialen en een verticuuteermachine huren en meer.

Alle producten en aanbiedingen vind je ook in de webshop van Welkoop. Je kunt de producten die je bij de webshop bestelt ophalen bij Welkoop Soest maar ook thuis laten bezorgen, net wat jou het beste uitkomt. Kijk snel op deze pagina voor de openingstijden van Welkoop Soest. Heb je alleen zondag tijd om te winkelen, zoek dan verder naar een tuincentrum in de provincie Utrecht met koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Soest?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

JWM Vreeburg 2011-11-14 11:02:12

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het tuincentrum ligt op een zeer goed bereikbare plek aan een belangrijke (vroeger doorgaande) weg. Hoewel er in de directe omgeving geen parkeerplaatsen te vinden zijn is dit geen probleem, omdat er plek genoeg is op het eigen terrein. Het assortiment dat wordt gevoerd is zeer uitgebreid en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena