Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Soest
(1) recensie

Logo Welkoop Soest

Recensies Welkoop Soest

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

JWM Vreeburg 14-11-2011

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Het tuincentrum ligt op een zeer goed bereikbare plek aan een belangrijke (vroeger doorgaande) weg. Hoewel er in de directe omgeving geen parkeerplaatsen te vinden zijn is dit geen probleem, omdat er plek genoeg is op het eigen terrein. Het assortiment dat wordt gevoerd is zeer uitgebreid en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Soest?

Meer over Welkoop Soest

Welkoop Soest is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Soest, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Soest is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Soest? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Soest draaien: 035-6012953. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Soest is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!