Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Welkoop Groningen
(2) recensies

Logo Welkoop Groningen

Recensies Welkoop Groningen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

diana 01-01-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

ik mag graag hier winkelen, omdat het personeel vriendelijk en bekwaam is.ook je hond mag zonder problemen mee.Ruilen indien nodig zonder problemen.kom je ergens niet uit krijg je een kundig advies. Ruime keus in alles, wat ook belangrijk is. Altijd plaats voor je auto. Kan je niet zelf tillen, geen probleem ook dat word dan voor je gedaan. alleen maar lof voor Welkoop
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.Bulthuis 17-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Er is ruim voldoende om te parkeren, zelfs voor fietsen. Er is heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Als je iets niet bevalt kun je het zonder moeite terugbrengen. Past je kleding niet ook geen probleem, je kunt hey ruilen of je krijgt je geld terug. Ik winkel hier met plezier.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Welkoop Groningen?

Meer over Welkoop Groningen

Welkoop Groningen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Groningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Groningen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Groningen.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Groningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Groningen draaien: 050-5735720. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Groningen is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!