Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Welkoop Groningen

Peizerweg 86-5
Groningen, 9727AK

050-5735720webshop@agriretail.nl

Beoordeling

De Welkoop in Groningen is een mooi ruim en licht tuincentrum in Groningen dat kwalitatieve artikelen heeft voor je huis en in de tuin. Ze hebben de ambitie om met hun formule hét merk te zijn voor zowel artikelen voor de tuin als voor je dier. De franchise bestaat al sinds 1896 maar door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne tuinketen met veel deskundigheid. De Welkoop Groningen staat bekend om het ruime assortiment, van onkruidbestrijding, insectenbestrijding en gazonbescherming tot bloemen & plantenvoeding, vrolijk bloeiende perkplanten, tuingereedschap, tuinhuisjes, tuindecoratie, dierenverzorging, diervoeder en nog veel meer.

Ze hebben altijd aanbiedingen, kijk daarvoor in de folder of wordt lid van de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets te veel betaalt. Heb je nu al zin om dit gezellige tuincentrum een bezoekje te brengen? Wij hebben de openingstijden alvast hieronder gezet. Jammer genoeg is dit tuincentrum op zondag gesloten. Had jij liever gezien dat dit tuincentrum op zondag zou zijn geopend? Bezoek de webshop of kijk bij het koopzondag overzicht.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Welkoop Groningen?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdag09:00 - 18:00
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 21:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

diana 2016-01-01 12:29:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ik mag graag hier winkelen, omdat het personeel vriendelijk en bekwaam is.ook je hond mag zonder problemen mee.Ruilen indien nodig zonder problemen.kom je ergens niet uit krijg je een kundig advies. Ruime keus in alles, wat ook belangrijk is. Altijd plaats voor je auto. Kan je niet zelf tillen, geen probleem ook dat word dan voor je gedaan. alleen maar lof voor Welkoop
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

J.Bulthuis 2012-12-17 09:27:23

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Er is ruim voldoende om te parkeren, zelfs voor fietsen. Er is heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Als je iets niet bevalt kun je het zonder moeite terugbrengen. Past je kleding niet ook geen probleem, je kunt hey ruilen of je krijgt je geld terug. Ik winkel hier met plezier.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena