Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Welkoop Dokkum

Welkoop Dokkum
(2) recensies

Logo Welkoop Dokkum
  • Rolstoel vriendelijk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Welkoop Dokkum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Peter de Haan 29-06-2016

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prima winkel, en een goede service en een breed assortiment
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

i. T Prins 08-04-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Wat mij opvalt en tevens bijzonder tegen valt, is dat de heren werkzaam bij welkoop niet de service bieden om zware artikelen even voor een dame in de auto te sjouwen. Dit hoor ik van veel dames. misschien dat u hier wat meer aandacht voor kunt hebben.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Welkoop Dokkum?

Meer over Welkoop Dokkum

Welkoop Dokkum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Dokkum, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Welkoop Dokkum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Dokkum? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Welkoop Dokkum draaien: 0519-294720. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Welkoop Dokkum is gemiddeld met een 3.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!