Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Welkoop Leek

Kerstshow

Welkoop Leek in Leek heeft elk jaar een kerstshow die u kunt bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen. Bekijk de website van Welkoop Leek om de actuele openingstijden van de kerstshow te vinden.

De kerstshow van 2022 bezoeken bij Welkoop Leek

Welkoop Leek heeft een mooie kerstshow voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Welkoop Leek.

Wilt u weten of Welkoop Leek in Leek de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.nl.
 

Contactgegevens, openingstijden, koopzondagen en klantbeoordelingen van Welkoop Leek

Zoekt u de openingstijden, koopzondagen en ervaringen van andere klanten met Welkoop Leek? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingstijden en andere informatie over Welkoop Leek in Groningen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Welkoop Leek in Leek.
 

Welkoop Leek

Industriepark 5R
Leek, 9351PA

0594-514270[email protected]

Beoordeling