Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zogesloten
Openingstijden notitie

Van maandag t/m vrijdag tussen 12:30 en 13:00 gesloten.

Gardenmaster Leijssenaar

Gardenmaster Leijssenaar
(2) recensies

Logo Gardenmaster Leijssenaar
 • Derde Zandwijkje 1
 • 7913VP Hollandscheveld
 • 0528-341575
 • Grote parkeerplaats

Recensies Gardenmaster Leijssenaar

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Mol 16-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik ben het volkomen met voorgaande recensie eens. Super aardige mensen met verstand van zaken. Lekker relaxed en goede kwaliteit. Geen gelikte of showroom achtige uitstraling maar lekker natuurlijk en basic. Kortom voor ons het meest plezierige tuincentrum in de buurt. Klasse! wij komen er graag!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Annemarie 22-06-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heel leuk tuincentrum met vriendelijk personeel en waar je als klant goed wordt geholpen en goede informatie krijgt over planten en bloemen, ik kom er graag. Er zijn voldoende parkeer plaatsen en goed te bereiken met auto, ook voor de oudere mensen is gedacht karretjes staan bij de ingang.(super) Voor de zomerbloemen in bakken of potten is er volop keus, het is een mooi gezicht als je de grote kas inloopt en al die fleurige plantjes ziet staan, en dan nog als klant zijnde een keuze moet maken welke plantjes. Kortom het is een geweldige winkel voor al je binnen en buiten planten/struiken /boompjes /kado's enz enz .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Gardenmaster Leijssenaar?

Meer over Gardenmaster Leijssenaar

Gardenmaster Leijssenaar is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hollandscheveld, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Gardenmaster Leijssenaar is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hollandscheveld? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Gardenmaster Leijssenaar draaien: 0528-341575. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Gardenmaster Leijssenaar is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!