Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma10:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Bolle Dier & Tuin

Bolle Dier & Tuin
(4) recensies

Logo Bolle Dier & Tuin
  • Rolstoel vriendelijk
  • WiFi
  • Grote parkeerplaats

Recensies Bolle Dier & Tuin

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Cberrevoets  27-12-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Heerlijke winkel iedereen vriendelijk en gezellig om te te winkelen heerlijk
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

m.verboom 26-03-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zeer vriendelijk personeel, lopen met je mee als je iets niet kan vinden. Bloemen en planten staan er keurig verzorgd bij. Grote keuze aan dierenvoeding en produkten. Fijne winkel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Aafje 11-04-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Cavia gekocht op zaterdag, blijkt woensdag mijten te hebben. Bolle wil niets bijdragen in de kosten van de dierenarts. Jammer, gemiste kans.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jojanneke 30-01-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Krantvriendelijk en klantgericht personeel, genoeg parkeerruimte om het tuincentrum. Zeer deskundig personeel en alle producten staan er fris bij. Er is iedere maand wel wat bijzonders te doen en dan is erg leuk om mee te maken! Ik kom er tenminste erg graag!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Bolle Dier & Tuin?

Meer over Bolle Dier & Tuin

Bolle Dier & Tuin is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zierikzee, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Bolle Dier & Tuin is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zeeland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zierikzee? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Bolle Dier & Tuin draaien: 0111-453777. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Bolle Dier & Tuin is gemiddeld met een 4.2 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!