Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00 Nu open!
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Bloemsierkunst Odink

Tuincentrum Bloemsierkunst Odink
(1) recensie

Logo Tuincentrum Bloemsierkunst Odink
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Bloemsierkunst Odink

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Hilde de Meijer 22-09-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Al jaren een prettig bedrijf om bloemen en planten te kopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, fijne sfeer en prima kwaliteit producten. Snijbloemen altijd supervers en ze zijn lekker creatief met boeketten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Bloemsierkunst Odink?

Meer over Tuincentrum Bloemsierkunst Odink

Tuincentrum Bloemsierkunst Odink is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Nijverdal, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Bloemsierkunst Odink is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Nijverdal? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Bloemsierkunst Odink draaien: 0548-613420. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Bloemsierkunst Odink is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!