Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Garden Master Rijen

Garden Master Rijen
(1) recensie

Logo Garden Master Rijen

Recensies Garden Master Rijen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Piet Oomen 03-11-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Winterartikelen voor de vogels
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Garden Master Rijen?

Meer over Garden Master Rijen

Garden Master Rijen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Rijen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Garden Master Rijen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Rijen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Garden Master Rijen draaien: 0161-226633. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Garden Master Rijen is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!