Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 08:30 tot 16:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:30
  • Di08:00 - 17:30
  • Wo08:00 - 17:30
  • Do08:00 - 17:30
  • Vr08:00 - 17:30
  • Za08:30 - 16:00 Nu open!
  • Zogesloten
Tuincentrum Van Venrooij

Tuincentrum Van Venrooij
(1) recensie

Logo Tuincentrum Van Venrooij

Recensies Tuincentrum Van Venrooij

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

S Baas 28-12-2014

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk tuincentrum en zeker niet duur. Erg leuke woonassecoires. Ben jullie tegen ge komen op de braderie in Wolvega daarna snel een kijkje bij jullie op de zaak genomen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Van Venrooij?

Meer over Tuincentrum Van Venrooij

Tuincentrum Van Venrooij is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sonnega, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Van Venrooij is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sonnega? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Van Venrooij draaien: 0561-618186. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Van Venrooij is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!