Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zo12:00 - 16:00
Koopzondagen & speciale openingstijden
 • 16-05-2021, Koopzondag open: 12:00 - 16:00
 • 23-05-2021, Koopzondag open: 12:00 - 16:00
 • 24-05-2021, 2e Pinksterdag open: 12:00 - 16:00
 • 30-05-2021, Koopzondag open: 12:00 - 16:00
Tuincentrum de Bruijn

Tuincentrum de Bruijn
(8) recensies

Logo Tuincentrum de Bruijn

Recensies Tuincentrum de Bruijn

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

c.schoonaard 13-05-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Zo geweldig dat vanavond voor ons als risico groep de deuren extra open gingen ! Echt een cadeau!,,, We konden rondlopen zonder bang te worden om besmet te raken! Wat een mooi centrum, wat een mooie hangers, prachtige bloemen. we keken onze ogen uit! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam! Wij zijn een hele dankbare klant!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anouk Starrenburg 08-07-2019

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij vinden dit een heel fijn tuincentrum. Ze geven een goed advies en weten antwoorden op alle vragen. Door hun eigen gekweekte potgrond en extra plantenmiddeltjes hebben wij een zee van bloemen. Zo straalt onze strakke tuin toch wat gezelligheid uit!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jaap Dorresteijn 28-12-2017

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Jaren geleden reden wij door t Goy en dus ook langs Fa de Bruin, waar we uit nieuwsgierigheid even naar binnen gingen. eenmaal daar binnen kregen wij een overvloed van fuchsia te zien en heel heel veel zomergoed, een walhalla voor een bloem en planten liefhebber als mijn vrouw en ik. Samen komen wij hier elke zomer wel 7 tot 10 keer. Dan hebben we weer een pot of bak gevonden en daar moet dan weer wat planten in. natuurlijk bij De Bruin vandaan. De rede dat wij toch best wel trouwe klanten zijn, is te wijden aan de vriendelijkheid van de mensen die daar aantreft en goede adviezen . van af dag 1 ben ik op hun advies de waterpottensysteem verknocht,dit zijn hangpotten met een dubbele bodem voor het water in combi met de speciale Kwekersgrond. dit kan ik iedereen aanraden .wat ik een ieder aanraad ,ga een kijken.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Arja Tuinman 18-10-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds we tuincentrum De Bruijn ontdekt hebben, gaan we er een paar keer per jaar heen. Meestal om planten te kopen, maar soms als klein uitstapje waarbij we toch, ondanks dat we niets nodig hebben, met het nodige de deur uitgaan. Het is gewoon genieten van alles wat daar verkocht wordt. Wij vullen o.a. een grote gemeentebak. Mensen blijven soms stil staan om de bak te bewonderen en vaak wordt er gereageerd met wat een schitterende planten. Ik vertel dan waar ze vandaan komen, de speciale grond en bemesting en adviseer eens bij de Bruijn te gaan kijken. Het personeel is super vriendelijk, behulpzaam en geeft goede plantadviezen. De kwaliteit is erg goed. Je krijgt, naast een leuk uitje wat ieder mens goed doet, echt waar voor je geld. Het is meestal een genot om door jullie kas te lopen en hoop het nog vaak te kunnen doen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M.van kempen 16-03-2017

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Heerlijk tuincentrum met goeie spullen, ruim assortiment en bijzonder aardige mensen. Al enkele jaren halen we planten voor de plantenbakken voor aan het balkon; prachtig zijn ze. En ze blijven mooi tot oktober. Ook de workshop zijn heel leuk en je komt altijd met iets bijzonders thuis.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum de Bruijn?

Meer over Tuincentrum de Bruijn

Tuincentrum de Bruijn is een tuincentrum dat u kunt vinden op in 't Goy, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum de Bruijn is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in 't Goy? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum de Bruijn draaien: 030 - 60 11 365. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum de Bruijn is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!