Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Beoordeling

Als je een tuincentrum in de plaats Houten zoekt in de provincie Utrecht, hebben wij een tuincentrum gevonden: Tuincentrum De Bruijn (t Goy). Dit is een tuincentrum van ruim 10.000 m2 met bloemen, vaste planten, kamerplanten, aarde en meer. Exclusieve producten die dit tuincentrum heeft zijn: potten met een waterreservoir, turbo plantenvoeding, kwekerspotgrond en een EasyFix kerstboomstandaard. Daarnaast verrichten zij diensten als een inplantservice en een winterstalling voor kuipplanten. Ook verzorgt dit tuincentrum workshops zoals een hangplant maken voor kinderen en volwassenen en Engelse hanging baskets maken.

Tuincentrum De Bruijn (t Goy) maakt onderdeel uit van de keten GroenSpecialisten en heeft ook aanbiedingen, bijvoorbeeld het ruilen van een lege hangpot voor een plant, of het inruilen van een kerstboom tegen een kamerplant. Wil je dit tuincentrum ontdekken? Kijk dan naar de openingstijden onder het kopje openingstijden. Dit tuincentrum heeft geen koopzondag, maar niet getreurd: bekijk ons overzicht van tuincentra met koopzondag in Houten.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum de Bruijn?
  • Maandag09:00 - 17:00
  • Dinsdag09:00 - 17:00
  • Woensdag09:00 - 17:00
  • Donderdag09:00 - 17:00
  • Vrijdag09:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Martin Maijenburg 2021-10-30 20:18:36

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Vandaag voor het eerst geweest na een tip van een vaste klant. Mooi assortiment en bij de kassa nog de nodige nuttige tips voor het vullen van onze nieuwe borders. Kom daar eens om bij “de grote jongens” in tuincentrumland.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

c.schoonaard 2020-05-13 22:30:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Zo geweldig dat vanavond voor ons als risico groep de deuren extra open gingen ! Echt een cadeau!,,, We konden rondlopen zonder bang te worden om besmet te raken! Wat een mooi centrum, wat een mooie hangers, prachtige bloemen. we keken onze ogen uit! Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam! Wij zijn een hele dankbare klant!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Anouk Starrenburg 2019-07-08 10:40:00

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Wij vinden dit een heel fijn tuincentrum. Ze geven een goed advies en weten antwoorden op alle vragen. Door hun eigen gekweekte potgrond en extra plantenmiddeltjes hebben wij een zee van bloemen. Zo straalt onze strakke tuin toch wat gezelligheid uit!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena