Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 20:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Krans

Tuincentrum Krans
(2) recensies

Logo Tuincentrum Krans

Recensies Tuincentrum Krans

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Nicholay & Frances 30-09-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Geweldig tuincentrum voor diegene die van service houden en van eigenaars/personeel dat écht meedenkt met de klant en met (geldbesparende) tips komen om je tuin/vijver mooier en onderhoudsvriendelijker te maken. Ik rijd voor dit tuincentrum graag wat extra kilometers!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

 06-09-2011

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Je krijgt goed advies en zijn heel vriendelijk..en ze hebben een groot assortiment. en voor mij vlak in de buurt.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum Krans?

Meer over Tuincentrum Krans

Tuincentrum Krans is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Sint-Oedenrode, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Krans is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Sint-Oedenrode? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Krans draaien: 0413-472529. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Krans is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!