Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00 Nu open!
  • Zogesloten
J.W. Merkens Tuincentrum

J.W. Merkens Tuincentrum
(1) recensie

Logo J.W. Merkens Tuincentrum

Recensies J.W. Merkens Tuincentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Aafke Benschop 26-07-2016

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een kleinschalig tuincentrum met verassend veel keus. Met name voor buiten. (bloemen en planten; ook bijzondere soorten, kruiden enz.) Personeel met kennis van zaken. Het is voor mij een feestje daar te zijn.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van J.W. Merkens Tuincentrum?

Meer over J.W. Merkens Tuincentrum

J.W. Merkens Tuincentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Langbroek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. J.W. Merkens Tuincentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Langbroek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van J.W. Merkens Tuincentrum draaien: 0343-562463. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. J.W. Merkens Tuincentrum is gemiddeld met een 3.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!