Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum De Gruuntjes

Tuincentrum De Gruuntjes
(3) recensies

Logo Tuincentrum De Gruuntjes

Recensies Tuincentrum De Gruuntjes

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Niek 23-05-2020

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Prettige bediening, mooi uitgebreid assortiment, goede uitleg, je kunt hier goed te recht, om je tuin mooi te maken. Wij komen hier graag onze spullen kopen voor onze tuin. Ook hun zoon komt bij ons een of twee keer per jaar de tuin onderhouden. Dus ga gerust eens kijk bij het Tuincentrum De Gruuntjes Wageningen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ria Weideman 22-03-2017

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een tuincentrum waar je geweldig geholpen word ,waar veel mooie en leuke planten te koop zijn. Waar wij ieder jaar terug komen voor de zomer bloeiers. Waar je goede uitleg krijgt en veel informatie over je aanschaf. Voldoende parkeer ruimte op eigen terrein is en je word nog geholpen ook om je aankopen in je auto te krijgen. Al om een goed en gezellig tuin centrum .
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mia beekmans 11-01-2012

6 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Dit tuincentrum gelegen aan een doorgaande dijk richting Wageningen, goed bereikbaar. ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Hier wordt je nog persoonlijk geholpen en wordt er rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Ook bezorging is mogelijk.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Tuincentrum De Gruuntjes?

Meer over Tuincentrum De Gruuntjes

Tuincentrum De Gruuntjes is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wageningen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Gruuntjes is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wageningen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Gruuntjes draaien: 0317411652. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Gruuntjes is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!