Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Groencentrum van Reine

Groencentrum van Reine
(1) recensie

Logo Groencentrum van Reine

Recensies Groencentrum van Reine

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

RENE Jansen 19-05-2017

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Een mooi en goed tuincentrum met planten die niet even snel zijn geteeld voor de verkoop ,maar planten die goed zijn geteeld waardoor er in je tuin geen terug is,wat vaak voor komt bij grote tuincentra.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Groencentrum van Reine?

Meer over Groencentrum van Reine

Groencentrum van Reine is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Velp, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum van Reine is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Velp? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum van Reine draaien: 026 3629700. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum van Reine is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!