Vind jouw tuincentrum

TuinTuin
Beoordeling

Op zoek naar een leuk tuincentrum in Noord-Brabant? Dan bent u bij Tuincentrum Sonneveld in Wagenberg aan het juiste adres. Hier bent u van harte welkom om het fijne gevoel dat een tuincentrum u kan geven te ervaren en de goede sfeer te proeven. Een ruim en breed aanbod tuinartikelen liggen hier voor u klaar, van bollen en zaden tot kamerplanten, snijbloemen en tuingereedschap. De actuele openingstijden van Tuincentrum Sonneveld in Wagenberg staan hieronder vermeld onder het kopje Openingstijden. Geen koopzondag? Dan vindt u hier een overzicht van tuincentra met een koopzondag in de buurt van Wagenberg.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum Sonneveld?
 • Maandag09:00 - 18:00
 • Dinsdag09:00 - 18:00
 • Woensdag09:00 - 18:00
 • Donderdag09:00 - 18:00
 • Vrijdag09:00 - 20:00
 • Zaterdag09:00 - 17:00
 • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Annie Gabril  2023-04-19 18:30:33

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk tuincentrum met fijne aanbiedingen en groot assortiment. Vriendelijk personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Annie Gabril  2023-04-19 18:30:33

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Leuk tuincentrum met fijne aanbiedingen en groot assortiment. Vriendelijk personeel
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Gerrie 2022-02-07 20:26:44

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

ze hebben een prachtig assortiment aan bloemen en planten en hele leuke workshops en boeketten , je wordt blij als je bij Sonneveld bent van zoveel moois
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena

Tuincentrum Sonneveld nabij Made is bij uitstek de juiste locatie voor uw favoriete groen artikelen tegen scherpe prijzen! Het tuincentrum is gevestigd in Wagenberg en gemakkelijk te bereiken vanuit Made en omgeving. 

Tuincentrum Sonneveld Made

Een bezoek aan Tuincentrum Sonneveld is altijd een belevenis. Het tuincentrum blijft in beweging en verandert met de seizoenen mee. Het ruime assortiment gecombineerd met de sfeerkamers met woonaccessoires volgens de laatste trends is iedere keer weer een gezellig uitje! Je kunt bij Tuincentrum Sonneveld terecht voor onder andere:

 • Tuin- en kamerplanten
 • Snijbloemen
 • Sfeer en interieur
 • Potterie
 • Gereedschap
 • Grond en grind
 • Bollen en zaden
 • Bemesting en bestrijding
 • Vogelvoer en vogel accessoires

Openingstijden Sonneveld Made

Tuincentrum Sonneveld is 6 dagen per week geopend. Op maandag kun je hier terecht van 13.00 uur tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wanneer ga je een bezoekje brengen? 

Sonneveld Made aanbieding

Tuincentrum Sonneveld biedt een zeer divers assortiment aan tegen vaak al scherpe veiling prijzen. Echter zijn er dagelijks ook speciale aanbiedingen te vinden waar je van kunt profiteren in het tuincentrum! Iedere keer word je weer verrast door nóg scherpere prijzen. 

Sonneveld Tuincentrum Made

Er zijn 2 vestigingen van Sonneveld in Nederland. De ene is tuincentrum Sonneveld in Wagenberg, nabij Made. De andere vestiging is Groencentrum Sonneveld in Boskoop. Wanneer je een tuincentrum zoekt in de regio van Made, dan is Tuincentrum Sonneveld Wagenberg aan te raden. 

Sonneveld Made workshop

Bij Tuincentrum Sonneveld kun je wekelijks een creatieve workshop volgen. Zo kun je denken aan het maken van diverse arrangementen zoals een herfststukje, een kerststukje, een krans, een tafelstuk, enzovoort. Iedere week wordt er ingespeeld op de kleuren, bloemen en planten van het seizoen en daarmee wordt een leuke workshop bedacht. Een ideaal moment om hier meer over te leren en uiteraard is het leuk om jouw eigen decoratie mee naar huis te nemen! 

Sonneveld Made vacature

Wil je werken bij Tuincentrum Sonneveld? Regelmatig staan er nieuwe vacatures online op de website. Houd daarom de website in de gaten om de vacature te vinden die bij je past. Uiteraard kun je ook binnen lopen in het tuincentrum met jouw CV. Het tuincentrum is een mooie werkplek waar je met een passie voor wonen en tuinieren zeker aan het goede adres bent! Bekijk welke vacature het beste bij je past en wie weet werk je binnenkort in dit mooie tuincentrum in Wagenberg.

Bezoek Tuincentrum Made Sonneveld voor veel tuin inspiratie! 

Bij Tuincentrum Sonneveld ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor tuin inspiratie. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloze mogelijkheden qua beplanting voor zowel binnen als buiten. Daarnaast vind je een zeer uitgebreid aanbod aan woonaccessoires en kun je zien hoe je deze kunt stylen in huis, dankzij de altijd mooie sfeerkamers. Je bent tevens altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie in het tuincentrum. Ga je een bezoekje brengen?