Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
 • Ma09:00 - 18:00
 • Di09:00 - 18:00
 • Wo09:00 - 18:00
 • Do09:00 - 18:00
 • Vr09:00 - 20:00
 • Za09:00 - 17:00
 • Zogesloten
Tuincentrum Sonneveld

Tuincentrum Sonneveld
(13) recensies

Logo Tuincentrum Sonneveld

Recensies Tuincentrum Sonneveld

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

els de peijper 25-03-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

prima centrum
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Caroline 23-11-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Een gezellig goed verzorgd tuincentrum. Een prachtige kerstafdeling. Betaalbare prijzen en vriendelijk personeel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

A.van Kempen 26-03-2015

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sonneveld aan aanrader. Sonneveld staat voor, kwaliteit, lage prijzen, verse bloemen, mooie bloemstukken, grote keuze planten voor je tuin en voor in huis. Daarnaast is men zeer klantvriendelijk en behulpzaam en wordt je met veel vakmanschap geholpen. De klant is er nog koning.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Ad v Eijndhoven 20-11-2014

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sonneveld is een prachtig tuincentrum,en ieder jaar is het een prachtig opgezet kerst tafereel,daarom stem ik dit jaar op Erwin en zijn collega''s dat ze er weer een geweldige kerstshow van hebben gemaakt,veel succes en op naar de eerste prijs!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

manon 19-11-2014

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie overzichtelijk winkel met altijd vriendelijk personeel. Gewoon top!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Sonneveld?

Tuincentrum Sonneveld nabij Made is bij uitstek de juiste locatie voor uw favoriete groen artikelen tegen scherpe prijzen! Het tuincentrum is gevestigd in Wagenberg en gemakkelijk te bereiken vanuit Made en omgeving. 

Tuincentrum Sonneveld Made

Een bezoek aan Tuincentrum Sonneveld is altijd een belevenis. Het tuincentrum blijft in beweging en verandert met de seizoenen mee. Het ruime assortiment gecombineerd met de sfeerkamers met woonaccessoires volgens de laatste trends is iedere keer weer een gezellig uitje! Je kunt bij Tuincentrum Sonneveld terecht voor onder andere:

 • Tuin- en kamerplanten
 • Snijbloemen
 • Sfeer en interieur
 • Potterie
 • Gereedschap
 • Grond en grind
 • Bollen en zaden
 • Bemesting en bestrijding
 • Vogelvoer en vogel accessoires

Openingstijden Sonneveld Made

Tuincentrum Sonneveld is 6 dagen per week geopend. Op maandag kun je hier terecht van 13.00 uur tot 18.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Wanneer ga je een bezoekje brengen? 

Sonneveld Made aanbieding

Tuincentrum Sonneveld biedt een zeer divers assortiment aan tegen vaak al scherpe veiling prijzen. Echter zijn er dagelijks ook speciale aanbiedingen te vinden waar je van kunt profiteren in het tuincentrum! Iedere keer word je weer verrast door nóg scherpere prijzen. 

Sonneveld Tuincentrum Made

Er zijn 2 vestigingen van Sonneveld in Nederland. De ene is tuincentrum Sonneveld in Wagenberg, nabij Made. De andere vestiging is Groencentrum Sonneveld in Boskoop. Wanneer je een tuincentrum zoekt in de regio van Made, dan is Tuincentrum Sonneveld Wagenberg aan te raden. 

Sonneveld Made workshop

Bij Tuincentrum Sonneveld kun je wekelijks een creatieve workshop volgen. Zo kun je denken aan het maken van diverse arrangementen zoals een herfststukje, een kerststukje, een krans, een tafelstuk, enzovoort. Iedere week wordt er ingespeeld op de kleuren, bloemen en planten van het seizoen en daarmee wordt een leuke workshop bedacht. Een ideaal moment om hier meer over te leren en uiteraard is het leuk om jouw eigen decoratie mee naar huis te nemen! 

Sonneveld Made vacature

Wil je werken bij Tuincentrum Sonneveld? Regelmatig staan er nieuwe vacatures online op de website. Houd daarom de website in de gaten om de vacature te vinden die bij je past. Uiteraard kun je ook binnen lopen in het tuincentrum met jouw CV. Het tuincentrum is een mooie werkplek waar je met een passie voor wonen en tuinieren zeker aan het goede adres bent! Bekijk welke vacature het beste bij je past en wie weet werk je binnenkort in dit mooie tuincentrum in Wagenberg.

Bezoek Tuincentrum Made Sonneveld voor veel tuin inspiratie! 

Bij Tuincentrum Sonneveld ben je gegarandeerd aan het juiste adres voor tuin inspiratie. Het uitgebreide assortiment biedt eindeloze mogelijkheden qua beplanting voor zowel binnen als buiten. Daarnaast vind je een zeer uitgebreid aanbod aan woonaccessoires en kun je zien hoe je deze kunt stylen in huis, dankzij de altijd mooie sfeerkamers. Je bent tevens altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie in het tuincentrum. Ga je een bezoekje brengen?