Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 18:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00 Nu open!
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 21:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Elke dag tussen 12:00 en 13:00 gesloten, behalve zaterdag.
Op donderdag tussen 11:00 en 13:00 en van 18:00 tot 19:00 gesloten.

Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten

Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten
(2) recensies

Logo Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten
  • Grote parkeerplaats

Recensies Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Gea Kuipers 14-03-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Twee jaar terug voor het eerst bij kwekerij van Oosten geweest op advies van iemand anders. Heb er toen een beukenhaag gekocht, k moet zeggen dat ze het direkt eigenlijk goed deden. Ze zullen binnenkort weer uitlopen en groen worden, hoop dit voorjaar daar ook weer van te genieten.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

tineke siccama 27-02-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Sinds 1971 klant van kwekerij van oosten. Het is een gezond bedrijf, uitgegroeid tot een meer gediciplineerd bedrijf. Begonnen bij Opa, toen moeder en nu de zoon en zijn vrouw. Altijd vriendelijk, behulpzaam en kennis van zaken. Het advies over de aankopen is naar mijn idee eerlijk. Meestal als ik een nieuwe aankoop overweeg bel ik en vraag over bijv. de kwaliteit van boom of plant en krijg dan en antwoord waar ik op vertrouw en in de werkelijkheid klopt dit altijd. Soms ben je als plantenliefhebben wat eigenwijs en probeert een plant of iets derg. toch uit, diepe ellende voor de liefhebber, maar het gevalo gaat dood. Voor ons is er 1 kwekerij, dat is van Oosten Staphorst.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten?

Meer over Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten

Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Staphorst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Staphorst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten draaien: 0522-461504. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij en Tuinplantencentrum van Oosten is gemiddeld met een 4.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!