Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag gesloten

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Digesloten
  • Wogesloten
  • Dogesloten
  • Vrgesloten
  • Zagesloten
  • Zogesloten
Tuincentrum Hans Balk

Tuincentrum Hans Balk
(2) recensies

Logo Tuincentrum Hans Balk
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuincentrum Hans Balk

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Arie Ribbens 18-09-2019

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ge...Wel...Dig, wat een zaak. Afgelopen zondag geweest en uitmuntend geholpen
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Althof 08-07-2013

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Door Dhr Hans Balk op voortreffelijke wijze geholpen voor onze beplanting in de tuin. Komen in het najaar terug voor beplanting in de voortuin
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Hans Balk?

Meer over Tuincentrum Hans Balk

Tuincentrum Hans Balk is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Hengelo, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Hans Balk is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Hengelo? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Hans Balk draaien: 074-2427979. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Hans Balk is gemiddeld met een 4.6 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!