Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma08:00 - 17:00
  • Di08:00 - 17:00
  • Wo08:00 - 17:00
  • Do08:00 - 17:00
  • Vr08:00 - 17:00
  • Za08:00 - 17:00
  • Zogesloten

Groencentrum de Mortelen
(1) recensie

Logo Groencentrum de Mortelen

Recensies Groencentrum de Mortelen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Jozefmusters 10-03-2016

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Goede uitleg Wachtennu op tuinbloemetjes
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Groencentrum de Mortelen?

Meer over Groencentrum de Mortelen

Groencentrum de Mortelen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Best, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum de Mortelen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Best? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum de Mortelen draaien: 0499 - 329 888. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum de Mortelen is gemiddeld met een 4.4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!