Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

Lunchpauze is van 12.30 tot 13.00 uur.

Tuincentrum De Pas

Tuincentrum De Pas
(3) recensies

Logo Tuincentrum De Pas

Recensies Tuincentrum De Pas

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Wilma van Denderen 04-08-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Bij van de Pas wordt je uitstekend geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Omdat het een zelfstandig klein bedrijf is kan men ook zeer klantvriendelijk zijn. Wat ons het meest opvalt is dat je op,basis van vertrouwen wordt benaderd. Ga zo door van de Pas en wij blijven uw klant!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Klaassen 18-05-2014

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

wij zijn erg tevreden zoals wij bij tuincentrum De Pas geholpen worden en in het bijzonder de persoonlijke benadering ,geeft je het gevoel van vertrouwd, meedenkend,zorgzaamheid,en een persoonlijk praatje . zoals met de kerstbomen, worden keurig thuis bezorgd en op het terras klaargezet.prijs kwaliteit is uitstekend. van ons een grote pluim!!!!!!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

joke cornelissen-hoekjan 21-06-2012

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

wij zijn content op de wijze waarop wij door de mensen van De Pas worden ontvangen en op verzoek ons bij staan bij het maken van de goede keuze. Wij letten hierbij minder op de prijs, wel op de goede condities en staat van bomen, planten en stuiken. Het grote plus punt hier is dat je het gevoel hebt in een echt tuincentrum te lopen en niet in een geplaveid centrum zoals bij intratuin.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum De Pas?

Meer over Tuincentrum De Pas

Tuincentrum De Pas is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Gendt, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum De Pas is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Gendt? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum De Pas draaien: 0481-421648. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum De Pas is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!