Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuincentrum De Tuinier

Sibbinkweg 3
Winterswijk, 7102EW

0543-530362detuinier@upcmail.nl

Beoordeling

Zoek je een tuincentrum in Winterswijk waar de klant centraal staat, dan vind je in Tuincentrum De Tuinier in Gelderland precies wat je zoekt. Van het prachtig ruime aanbod wordt iedereen blij. In dit mooie grote tuincentrum is alles te koop voor je tuin, zoals: vaste planten zoals orchideeën, hangplanten en palmen, tuinplanten zoals heesters, kruiden en kuipplanten, perkplanten, bomen zoals vormbomen en fruitbomen, veel verschillende bloembollen en zaden, unieke beelden, veel soorten vogelhuisjes, aarde en bemesting, tuingereedschap, graszoden, tuinhout, tuinhuisjes, potten voor binnen en buiten en sierbestrating. Het assortiment wordt bijna dagelijks aangevuld.Ook zijn er aanbiedingen van nieuwe, kwalitatief hoogwaardige producten. Tuincentrum De Tuinier is trots op haar buitenspecialisten. Deze medewerkers kunnen je goed adviseren bij het maken van beslissingen voor je tuin. Met hun vriendelijke houding maken zij winkelen bij Tuincentrum De Tuinier een feest. Heb je al zin gekregen om langs te gaan en jouw tuin een grote vernieuwing te geven? Tuincentrum De Tuinier heeft ruime openingstijden, waaronder ook een koopavond, zoals hieronder vermeld. Kijk voor de eerstvolgende koopzondag op de website. Kun je niet zo lang wachten, bekijk dan alvast onze pagina over tuincentra met een koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Tuincentrum De Tuinier?
  • Maandag06:00 - 06:00
  • Dinsdag06:00 - 06:00
  • Woensdag06:00 - 06:00
  • Donderdag06:00 - 06:00
  • Vrijdag06:00 - 06:00
  • Zaterdag06:00 - 06:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

loes Flick van Haeften 2014-05-06 14:26:25

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Erg professioneel tuincentrum waar je nog ouderwets om raad kan vragen. Mijn planten die ik de afgelopen 5 jaar daar kocht waren zonder uitzondering prachtig. Misschien kan het elders (soms) goedkoper maar zeker niet beter!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

An Luttikholt 2012-05-11 20:26:54

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Deze mensen hebben hart voor hun werk en verstand van planten. Bedrijf ziet er goed verzorgd uit, grote keuze en adequaat advies. Ik kom hier graag. Een aanrader dus.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena