Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

In januari en februari is het tuincentrum op zaterdag tot 16.00 uur geopend.

Tuinwinkel De Ganzenbeek

Tuinwinkel De Ganzenbeek
(3) recensies

Logo Tuinwinkel De Ganzenbeek

Recensies Tuinwinkel De Ganzenbeek

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

bert sielias 06-11-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

fijne winkel leuk en prettig personeel helpen je altijd wat je wilt wij uit almere gaan er altijd met plezier naar toe ! top shoppen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Yvonne Veldhuizen 07-08-2017

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kom hier erg graag, slaag altijd en prima service. Net groot genoeg en planten staan er prima bij. Dol ben ik op de orphans, de zgn weeskinderen zoals ik de planten noem, vaste planten die voor een weggeefprijsje weggaan en die het jaar erop prachtig opkomen, niks mis mee alleen bij aankoop er niet uitzien. Zo heb ik al aardig wat kale hoekjes opgevuld. Heerlijk tuincentrum.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Sander 28-05-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Tuinwinkel de Ganzenbeek in Voorthuizen is ons favoriete tuincentrum in de omgeving. We komen hier meerdere keren per jaar. Ook handig dat de openingstijden van Ganzenbeek hier snel gevonden waren.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuinwinkel De Ganzenbeek?

Meer over Tuinwinkel De Ganzenbeek

Tuinwinkel De Ganzenbeek is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Voorthuizen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuinwinkel De Ganzenbeek is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Gelderland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Voorthuizen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuinwinkel De Ganzenbeek draaien: 0342-472162. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuinwinkel De Ganzenbeek is gemiddeld met een 4.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!