Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Jan van de Wiel Groencentrum

Jan van de Wiel Groencentrum
(1) recensie

Logo Jan van de Wiel Groencentrum

Recensies Jan van de Wiel Groencentrum

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

J. Van Zijl 13-04-2013

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kan alleen maar zeggen dank je wel, wat een service, dat heb ik zelden meegemaakt. Werd geholpen door een verkooster uit Letland, zeldzaam goed. En wat een prachtzaak. Dank je wel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Jan van de Wiel Groencentrum?

Meer over Jan van de Wiel Groencentrum

Jan van de Wiel Groencentrum is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Haaren, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Jan van de Wiel Groencentrum is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Brabant.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Haaren? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Jan van de Wiel Groencentrum draaien: 0411- 621 327. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Jan van de Wiel Groencentrum is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!