Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Jan van de Wiel Groencentrum

Oisterwijkseweg 1
Haaren, 5076 ND

0411- 621 327info@jvdwiel.nl

Beoordeling

Op zoek naar een tuincentrum in de plaats Haaren in de provincie Noord Brabant? Groencentrum J. van de Wiel in Haaren is onderdeel van de keten GroenSpecialisten. Het is een middelgroot groencentrum dat gespecialiseerd is in het kweken van kleine bomen, vormbomen en fruitbomen en in buitenplanten. De buitenplanten die Groencentrum J. van de Wiel verkoopt zijn onder andere rozen zoals struikrozen, klimrozen, stamrozen, ramblers, oud Engelse rozen en botanische rozen. Daarnaast bestaat het assortiment uit vaste planten en heesters zoals hortensia’s.

Op de website van Groencentrum J. van de Wiel kun je handige tuintips en tuintrends lezen voor ieder seizoen. Als je een vraag hebt, kunnen de medewerkers je goed advies geven over beplanting. Door zelf planten en bomen te kweken kan dit tuincentrum scherpere prijzen bieden, ontdek dus snel de aanbiedingen. Kijk hieronder voor de openingstijden of ga naar de website en neem contact op voor informatie voor de eerstvolgende koopzondag.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Jan van de Wiel Groencentrum?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag09:00 - 17:00
  • Woensdag09:00 - 17:00
  • Donderdag09:00 - 17:00
  • Vrijdag09:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

J. Van Zijl 2013-04-13 22:40:01

4 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik kan alleen maar zeggen dank je wel, wat een service, dat heb ik zelden meegemaakt. Werd geholpen door een verkooster uit Letland, zeldzaam goed. En wat een prachtzaak. Dank je wel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena