Vind jouw tuincentrum

TuinTuin

Kwekerij 't Betuwe Hoekje

Wolfhoeksestraat 9
Elst, 6662 PH

0481 372003info@kwekerijbetuwehoekje.nl

Beoordeling

Voor mensen die een tuincentrum in Elst in de provincie Utrecht willen bezoeken, staat hieronder informatie over Kwekerij Groencentrum ’t Betuwe Hoekje, onderdeel van de keten GroenSpecialisten. Je kunt er terecht voor mooie binnen- en buitenplanten. Het assortiment bestaat uit bomen en struiken, groen blijvende klimoppen, wintervaste planten, orangerie/kuipplanten, seizoengerichte tuinplanten, Lentse potgrond, watervaste potterie en tuinbenodigdheden. Daarnaast bieden zij de unieke service aan van een winterstelling van kuipplanten. Er wordt dan gezorgd dat de planten water krijgen, ziektevrij worden gehouden en bemest worden.

Er worden in het tuincentrum Kwekerij Groencentrum ’t Betuwe Hoekje met de kerst ook bloemschikworkshops georganiseerd en er is ieder jaar een leuke kerstmarkt met allerlei leuke aanbiedingen. De actuele openingstijden van Kwekerij Groencentrum ’t Betuwe Hoekje kun je hieronder nalezen. Neem eerst telefonisch contact op voor een bezoek in de avond of op een koopzondag. Breng snel een bezoek aan dit gezellige tuincentrum in Utrecht.

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Kwekerij 't Betuwe Hoekje?
  • Maandaggesloten
  • Dinsdag09:00 - 17:00
  • Woensdag09:00 - 17:00
  • Donderdag09:00 - 17:00
  • Vrijdag09:00 - 17:00
  • Zaterdag09:00 - 17:00
  • Zondaggesloten

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Opent om
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

I.e. Van Tuil 2016-06-03 14:25:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie citrus-kuip-planten die niet overal te koop zijn. Wil je dus echt iets speciaals wat juist de grote tuincentra's niet hebben, dan is het een aanrader om hier n kijkje te nemen. Ze vertellen enthousiast bijzonderheden over allerlei planten. Handig om daar te kopen, want in de winter kunnen je kuip planten mooi terug zodat je planten vorstvrij blijven en goed worden verzorgd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Andere locaties van dezelfde keten:

Adv. Bol.com Gardena