Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00 Nu open!
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten

Kwekerij 't Betuwe Hoekje
(1) recensie

Logo Kwekerij 't Betuwe Hoekje

Recensies Kwekerij 't Betuwe Hoekje

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

I.e. Van Tuil 03-06-2016

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooie citrus-kuip-planten die niet overal te koop zijn. Wil je dus echt iets speciaals wat juist de grote tuincentra's niet hebben, dan is het een aanrader om hier n kijkje te nemen. Ze vertellen enthousiast bijzonderheden over allerlei planten. Handig om daar te kopen, want in de winter kunnen je kuip planten mooi terug zodat je planten vorstvrij blijven en goed worden verzorgd.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Kwekerij 't Betuwe Hoekje?

Meer over Kwekerij 't Betuwe Hoekje

Kwekerij 't Betuwe Hoekje is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Elst, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Kwekerij 't Betuwe Hoekje is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Utrecht. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Elst? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Kwekerij 't Betuwe Hoekje draaien: 0481 372003. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Kwekerij 't Betuwe Hoekje is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!