Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 20:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Corporaal

Tuincentrum Corporaal
(2) recensies

Logo Tuincentrum Corporaal
  • Noordzijde 147
  • 9515 PD Gasselternijveenschemond
  • 0599-613139

Recensies Tuincentrum Corporaal

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Chris 04-03-2014

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ik koop hier altijd mijn vijvervissen en visvoer. De vissen zijn altijd ziektevrij en daar staan ze voor bij dit bedrijf. Als een vis niet voor de 100% vertrouwd word willen ze mij de koi niet verkopen.. petje af !
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Peter 22-12-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Het is een mooi rustig gelegen tuincentrum en een ruim assortiment met een betere prijs dan bijv. Tuin groen het personeel is erg vriendelijk ook hebben ze soms leuke aanbiedingen ook hebben ze hier mooie kerstbomen Ik vind het een goed tuincentrum dit is zeker een tip. Gr.peter
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Corporaal?

Meer over Tuincentrum Corporaal

Tuincentrum Corporaal is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Gasselternijveenschemond, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Corporaal is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Drenthe. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Gasselternijveenschemond? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Corporaal draaien: 0599-613139. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Corporaal is gemiddeld met een 4.3 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!