Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 21:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 21:00 Nu open!
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuincentrum Jurrie Baas

Tuincentrum Jurrie Baas
(2) recensies

Logo Tuincentrum Jurrie Baas

Recensies Tuincentrum Jurrie Baas

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A.F.K. 28-11-2018

0 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Na een afspraak te hebben gehad met de eigenaar en een akkoord mijnerzijds na een toegestuurde offerte nooit meer iets gehoord. Zelf nog een paar x nagebeld en gemaild (!) zou ik zeker iets horen en een datum doorkrijgen wanneer de klus zou worden uitgevoerd. Niets meer gehoord dus. Géén aanrader dus!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Jim 19-11-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Gaan regelmatig even rond kijken, gaan nooit met lege handen weg. Geven goed advies, denken met je mee. Gezellig, veel keuze. Een boom moest besteld worden, is het niet wat jullie denken, kun je hem laten staan.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuincentrum Jurrie Baas?

Meer over Tuincentrum Jurrie Baas

Tuincentrum Jurrie Baas is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Ommen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuincentrum Jurrie Baas is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Ommen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuincentrum Jurrie Baas draaien: 0529 453 708. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuincentrum Jurrie Baas is gemiddeld met een 2.5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!