Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma13:00 - 17:30
  • Di09:00 - 17:30
  • Wo09:00 - 17:30
  • Do09:00 - 17:30
  • Vr09:00 - 17:30
  • Za09:00 - 16:30
  • Zogesloten
Openingstijden notitie

In de maand juli op maandag gesloten. Lunchpauze tussen 12:00 en 13:00 uur.

Groencentrum Roffel

Groencentrum Roffel
(3) recensies

Logo Groencentrum Roffel
  • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Roffel

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Klasina 11-04-2018

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Top bedrijf! Goede kwaliteit en super service!!!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

W. Koopman 03-06-2017

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Al jaren bestel ik mijn zomerbloeiers bij Roffel. Ze houden ze netjes achteruit en zonder problemen kunnen ze wat langer blijven staan. Ook zeer geschikt voor workshops! Bv. Met de kerst of in het voorjaar.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

M.Bakker 29-03-2012

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

er is meerdere malen contact geweest, ben altijd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en geholpen. er zijn voor mij bestellingen gedaan en bezorgd op het opgegeven adres. prima zaak die ik iedereen kan aanbevelen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Groencentrum Roffel?

Meer over Groencentrum Roffel

Groencentrum Roffel is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Wijckel, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Roffel is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Friesland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Wijckel? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Roffel draaien: 0514-603575. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Roffel is gemiddeld met een 4.9 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!