Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Magesloten
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 16:00
  • Zogesloten

Tuindorp van Nielen
(1) recensie

Logo Tuindorp van Nielen
  • Rolstoel vriendelijk

Recensies Tuindorp van Nielen

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Sander maas 24-12-2012

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Klein en simpel tuincentrum. Men heeft alles wat men nodig heeft voor het huisdier, paard, knaagdieren. Van voeding tot bodembeddeker. Qua planten valt het mee maar al het benodigde voor een leuke tuin en binnen heeft men. Prijs heeeeel voordelig alles! Dit is dan ook gelijk het grootste voordeel.simpel tuincentrum maar heel fijn!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuindorp van Nielen?

Meer over Tuindorp van Nielen

Tuindorp van Nielen is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Zuidland, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuindorp van Nielen is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Zuidland? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuindorp van Nielen draaien: 0181-452287. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuindorp van Nielen is gemiddeld met een 3.8 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!