Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Op het moment gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 17:00
  • Di09:00 - 17:00
  • Wo09:00 - 17:00
  • Do09:00 - 17:00
  • Vr09:00 - 17:00
  • Za09:00 - 17:00
  • Zogesloten
Tuin & Kado

Tuin & Kado
(1) recensie

Logo Tuin & Kado
  • Grote parkeerplaats

Recensies Tuin & Kado

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

A. Mast 02-08-2013

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Ik was op zoek naar een aantal wat minder bekende tuinplanten. Deze waren niet op voorraad, maar ik werd zeer prettig en kundig te woord gestaan door Hennie. Er werden gerichte vragen gesteld naar de grondsoort en ligging van de tuin om zo tot een gericht advies te komen. De planten die ik zocht werden besteld en er werd een aantal andere bruikbare suggesties gedaan. Uiteindelijk ging ik de deur uit met een boompje dat geheel binnen de beplantinsplannen viel.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vindt jij van Tuin & Kado?

Meer over Tuin & Kado

Tuin & Kado is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Heemserveen, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Tuin & Kado is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Overijssel. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Heemserveen? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Tuin & Kado draaien: 523271059. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Tuin & Kado is gemiddeld met een 4 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!