Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag open

Van 09:00 tot 17:00 Nu open!

Openingstijden
  • Ma13:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00 Nu open!
  • Zogesloten
Groencentrum Boudewijn

Groencentrum Boudewijn
(1) recensie

Logo Groencentrum Boudewijn
  • Grote parkeerplaats

Recensies Groencentrum Boudewijn

Beoordeling
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

anneke baas 12-02-2015

1 bezoeker vond deze review nuttig

Totaal:

Altijd als ik hier kom is het een gezellige, overzichtelijke ingerichte ruimte!,zowel binnen als ook buiten. Voor advies heeft het pers. Goede raad en tijd. dit bedrijf gaat met de seizoenen mee...elk seizoen straalt uit ,zowel voorjaar,zomer, herfst en winter., met gezellige fairs... parkeerruimte genoeg!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Wat vind jij van Groencentrum Boudewijn?

Meer over Groencentrum Boudewijn

Groencentrum Boudewijn is een tuincentrum dat u kunt vinden op in Krimpen aan de Lek, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard tuinplanten, kamerplanten, en tal van andere producten zoals tuinmeubelen. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Groencentrum Boudewijn is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Zuid Holland.

 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Krimpen aan de Lek? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Groencentrum Boudewijn draaien: 0180 – 522497. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

 

 

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrumoverzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Groencentrum Boudewijn is gemiddeld met een 5 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website.

 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!